Contact2023-09-07T10:54:55+00:00

Contact

Belettering op maat. Wij kunnen alles maken! Raamfolie, glasfolie, decals, plakletters (plakplastic), muurstickers, muurteksten, gewone folie, plaktextiel folie en/of raamstickers. Voor tijdelijk promotioneel gebruik of lange termijn buitengebruik. Full colour en/of vorm  gesneden film. Van klein tot groot. Van 1 stuk tot 10.000 stuks. Bijna alles is mogelijk.

Uw eigen ontworpen folie of sticker met uw unieke afbeelding/foto/design, logo, adres, of ander promotiemateriaal. Geen vraag is ons te gek! Wij hebben vele honderden verschillende materialen op voorraad.

Stuur uw e-mails en vragen naar 

Om u gelijk goed van dienst te zijn, hebben wij uw wensen en bestanden/ontwerpen nodig (als u die heeft). U kunt tot 20 MB aan bestanden door e-mailen. Eventueel met een foto van de huidige situatie (raampartijen). Als u tevens de volgende vragen beantwoord kunnen wij u gelijk van dienst zijn.

  • Het aantal raamfolies dat u nodig heeft?
  • De afmeting(en) van de raamfolie?
  • Welk soort(en) raamfolie heeft u nodig?

-1- Gesneden glasfolie

-2- Bedrukte glasfolie

-3- Transparante raamfolie

-4- Statische raamfolie

-5- Gekleurd vinyl

-6- Full colour stickers

-7- One-way vision raamfolie

-8- Two-way vision raamfolie

  • Moet de raamfolie wel/niet licht tegenhouden of is dit niet relevant?
  • Moet de raamfolie wel/niet privacy geven of is dit niet relevant?
  • Is de raamfolie voor tijdelijk (tot 1 jaar) of permanent (langer dan 2 jaar)?

Als u het raam/glas heeft opgemeten trekt u, van de breedte en hoogte, 10 millimeter (1cm) af (enkel relevant als u het gehele raam wilt beplakken). Hierdoor komt de glasfolie ‘zwevend’ in het raam. U heeft dan rondom de raamfolie 5 millimeter ruimte tussen de raamfolie en het kozijn. Hierdoor is de raamfolie makkelijk zelf te monteren, maximaliseert u de levensduur en kan de raamfolie zijn warmte goed kwijt.

WindowDeco. Raamfolie op maat.

WindowDeco is onderdeel van de Binken Sign Group.  Wij zijn een familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring (sinds 1973) in het beletteren van ramen (glasfolie, raamfolie, raamstickers) en muren (muurstickers, muurteksten, decals, stickers). Hierdoor zijn wij de expert voor uw eigen unieke raamfolie, signage en stickers op maat. Voor muurstickers, muurteksten, signage, decals en stickers kunt u terecht op PLAKhetZelf.

E-mail ons uw vraag, gegevens en eventueel het bijbehorende bestand via het contactformulier hieronder en u krijgt snel antwoord met een passende offerte. Of stuur ons direct een e-mail naar 

Onze gegevens: Binken Sign Group, Boskoop (Zuid-Holland), u kunt ons ook bereiken op Tel. +31 (0) 85 04 70 445.

Met creatieve groet,

Het WindowDeco team.

WindowDeco-Team