Glasfolie voorbeeld2017-10-13T13:57:33+00:00

Glasfolie voorbeelden (Gesneden raamfolie/glasfolie)

Op deze pagina ziet u een groot aantal glasfolie voorbeelden (gesneden glasfolie voorbeelden) voor in en rond het huis (woonkamer, keuken, voordeur, etc.).Op deze webpagina ziet u een groot aantal voorbeelden van gesneden glasfolie (raamfolie). Ook wel bekend als melkglasfolie of frosted window film. Deze voorbeelden zijn voor in en om het huis. Keuken, woonkamer, voordeur, etc.

1. Raamfolie voor op de deur/voordeur/bij de ingang

Hieronder staan een viertal voorbeelden van gesneden glasfolie/raamfolie. U ziet vier glasfolie voorbeelden voor op de voordeur van uw woning/huis. Van links naar rechts. 020. Op het meest linker voorbeeld ziet u een glasfolie voorbeeld met een kader, vogeltjes op een tak, naam en huisnummer. Op het volgende voorbeeld (019) ziet u vogels, naam en huisnummer. Op het glasfolie voorbeeld 017 ziet u een uitgesneden vogel op een tak, naam en huisnummer. Op het laatste voorbeeld 018 ziet u een voorbeeld van glasfolie/raamfolie met uitgesneden hartje, vogels op een tak, naam en huisnummer.

2. Raamfolie voor de woonkamer

Hieronder staan vier gesneden glasfolie/raamfolie voorbeelden voor in de woonkamer. Van links naar rechts. 012. Op het meest linker glasfolie voorbeeld ziet u een aantal gevels die zijn uitgesneden uit de raamfolie/glasfolie met de tekst “Home Sweet Home.” 010. Op het volgende voorbeeld ziet u de tekst “Home” uitgesneden uit het glasfolie voorbeeld met een theepot, theeglas en een cupecake. 009. Op het een na rechter voorbeeld ziet u een rij uitgesneden gevels uit de glasfolie/raamfolie. 011. Op het meest rechter voorbeeld ziet u een uitgesneden hart en kader/border op de raamfolie/glasfolie voor in de woonkamer.

3. Raamfolie voor op de voordeur

Hieronder staan een viertal voorbeelden van een set raamfolies voor op de voordeur met bloemen en bomen. Van links naar rechts. 001. Op het meest linker voorbeeld ziet u gesneden bloemen, namen en huisnummer uit glasfolie/raamfolie. 004. Ziet u een uit raamfolie uitgesneden boom met home sweet home en het huisnummer. 003. Op dit raamfolie voorbeeld voor uw huisdeur/voordeur ziet u uitgesneden rozen, hartjes, namen en huisnummer. 002. Op het meest rechter glasfolie voorbeeld ziet u namen en een vlinder.

4. Raamfolie voor in de keuken

Hieronder staan vier voorbeelden van gesneden glasfolie. Van links naar rechts. 009. Ziet u een voorbeeld van gesneden melkglasfolie met een koffie (coffee) logo voor in de keuken. 012. Ziet u een glasfolie voorbeeld voor in de keuken met lepel, mes en vork. 010. Ziet u een voorbeeld van een koffiemok gesneden uit glasfolie met de tekst “Home Sweet Home.” Op 011 ziet u een koksmuts met keuken staan. Beide uitgesneden uit glasfolie/raamfolie.

5. Raamfolie voor op de voordeur

Hieronder staan een viertal voorbeelden van een set raamfolies voor op de voordeur met bloemen en bomen. Van links naar rechts. 008. Hier ziet u een gesneden raamfolie/glasfolie idee met bamboe/riet en naam. 006. Hier ziet u een voorbeeld van gesneden glasfolie met naam, lantaarnpaal en fiets. 007. In dit voorbeeld ziet u een gesneden raamfolie/glasfolie met vogel, naam en huisnummer. Op het laatste meest rechter voorbeeld. 005. Ziet u een anker, huisnummer en vuurtoren op een gesneden raamfolie/glasfolie voorbeeld.

6. Raamfolie voor in de keuken

Hieronder staan vier gesneden glasfolie/raamfolie voorbeelden voor in de keuken. Van links naar rechts. 025. Het meest linker voorbeeld. Hier ziet u diverse woorden koffie, mocha, etc. uitgesneden uit raamfolie/glasfolie. 026. Op dit glasfolie/raamfolie voorbeeld ziet u diverse vogels met tekst en kader/border uitgesneden uit de raamfolie/glasfolie. Op het voorbeeld 028 ziet u een tekst uitgesneden uit de raamfolie/glasfolie. 027. Op dit glasfolie/raamfolie voorbeeld ziet u een uitgesneden tekst met een kader voor in de keuken.

7. Glasfolie voor op de voordeur/ingang/deur

Hieronder staan een viertal voorbeelden van gesneden glasfolie. U ziet vier glasfolie voorbeelden voor op de voordeur van uw huis/woning. Van links naar rechts. Op het meest linker glasfolie voorbeeld (022) ziet u een kader/border uitgesneden te samen met een hartje en welcome. Op glasfolie voorbeeld 021 ziet u een uitgesneden kader met naam, hart en huisnummer. Op het derde voorbeeld met uitgesneden glasfolie (023) ziet u een hart border/kader, naam, hondenpoot en huisnummer. Op het laatste, en meest rechter raamfolie voorbeeld (024), ziet u een uitgesneden kader, naam, huisnummer met diverse hartjes.

8. Raamfolie voor in de eetkamer

Hieronder staan vier voorbeelden van gesneden glasfolie. Van links naar rechts. 032. Op het meest linker voorbeeld ziet u een tekst staan die is uitgesneden uit de raamfolie/glasfolie 031. Hier ziet u een glasfolie voorbeeld van een kader, met tekst en een vogel. 029. Hier ziet u een raamfolie/glasfolie voorbeeld van een tekst gesneden uit raamfolie/glasfolie. 030. Hier ziet u een glasfolie voorbeeld met een uitgesneden kader, tekst en hartjes.

9. Raamfolie voor op de deur/voordeur/bij de ingang

Hieronder staan een viertal voorbeelden van gesneden glasfolie/raamfolie. U ziet vier glasfolie voorbeelden voor op de voordeur van uw woning/huis. Van links naar rechts. 013. Hier ziet u een gesneden raamfolie/glasfolie voorbeeld met een kader, naam, huisnummer en vogel. 015 Op dit voorbeeld van uitgesneden glasfolie ziet u naam, huisnummer, hartjes en vogels staan. 016. Op het een na rechter glasfolie voorbeeld. Zijn een kader, vogel, naam en huisnummer uit de glasfolie/raamfolie gesneden. Op het meest rechter voorbeeld. 014. Zijn een tekst en vogeltjes op een tak uitgesneden uit de raamfolie/glasfolie.

Diverse soorten raamfolie

U kunt kiezen tussen zes soorten raamfolie (raamstickers, glasfolie), te weten (1) gesneden raamfolie (ook wel bekend als gesneden glasfolie, graveerfolie, melkfolie, zandstraalfolie), (2) full colour raamfolie (bedrukte glasfolie), (3) transparante raamfolie, (4) statische raamfolie, deze laatste optie is er zowel in wit als transparant, (5) gesneden gekleurd vinyl, de bekende plakletters/plakfolie en (6) full colour stickers (full colour prints op wit vinyl).