Raamfolie Voorbeelden2017-07-14T16:04:59+00:00

Raamfolie Voorbeelden

Raamfolie voorbeelden van zowel gesneden als bedrukte raamfolie Op deze pagina ziet u een groot aantal voorbeelden van ontwerpen van raamfolie. U kunt deze gebruiken ter inspiratie bij uw eigen ontwerpen. Of u kunt deze door e-mailen naar ons als u zoiets wilt met uw eigen gegevens (naam, huisnummer, logo, foto, etc.).

1. Raamfolie Voorbeelden

Hieronder staan 8 voorbeelden van een groep van een vier tal raamfolies voor op de deuren bij de ingang.

Bovenste rij. Van links naar rechts. Op het eerste voorbeeld ziet u dat bij de bovenste ramen er cirkels uit de raamfolie zijn gesneden, terwijl er op de onderste ramen full colour cirkels met bloemen zijn geprint. Op het tweede voorbeeld zijn er full colour teksten geprint op de bovenste ramen en op de onderste ramen foto’s geprint. Op het derde voorbeeld zijn er teksten en kaders uit de bovenste ramen gesneden en full colour foto’s gedrukt op de onderste ramen. Op het vierde en laatste voorbeeld zijn beide ramen bedrukt met full colour. De onder ramen met kleurrijke cirkels en de bovenste met een kleurrijke tekst en ronde foto met border.

Onderste rij. Van links naar rechts. Op het eerste voorbeeld ziet u ramen met full colour kaders/borders met op de onderste ramen een foto in het midden. Op het voorbeeld daarnaast ziet u gesneden borders en teksten. Op het derde voorbeeld zijn uit de bovenste ramen borders/kaders weggesneden en zijn de onderste ramen bedrukte met bloemen/foto’s. Op het laatste, en meest rechter, voorbeeld zijn er op de bovenste ramen bloemen gedrukt en op de onderste ramen is er een stuk groene natuur geprint.

U kunt al deze mogelijkheden gebruiken, ter inspiratie, bij het online ontwerpen van uw eigen raamfolie.

 

2. Raamfolie Voorbeelden Voordeur

Hieronder staan 4 voorbeelden van gesneden raamfolie (glasfolie) voor bij de voordeur. Met onze online design software kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke raamfolie voor bij de voordeur maken. Zodat de raamfolie exact bij uw smaak, stijl en interieur past.

Op het meest linker voorbeeld zie u het ontwerp van raamfolie voor bij de voordeur verdeelt over 3 ramen in de voordeur en een raamstrook naast de voordeur. Het raamfolie ontwerp heeft een dubbele kader, huisnummer en naam. Op het 1 na linker voorbeeld hieronder ziet u twee stuk raamfolie voor op de raamstroken naast de deur.

Op het een na rechter voorbeeld ziet u het raamfolie voor op twee ramen bij de voordeur. 1 met een enkel kader en een tekst en 1 met een dubbel kader, huisnummer en naam. Op het meest rechter voorbeeld ziet u de raamfolie voor op de deur met een huisnummer, namen en een afbeelding van een hond.

3. Raamfolie Voorbeelden met Logo

Hier beneden ziet u vier afbeeldingen van raamfolie/glasfolie ontwerpen met logo. Van links naar rechts ziet u. Op het meest linker voorbeeld een gesneden logo uit glasfolie. Daarnaast ziet u een set van glasfolies met logo en huisstijl. Vervolgens ziet u het logo van een vereniging gesneden uit glasfolie. Het meest rechter voorbeeld is een logo geprint op wit vinyl.

4. Raamfolie Voorbeelden met Huisnummer

Op de vier voorbeelden hieronder ziet u diverse voorbeelden van raamfolie met huisnummers. Wij kunnen uw huisnummer (naam, quote, logo, tekst, etc.) zowel uit de raamfolie snijden als op de raamfolie printen. Als mede een combinatie tussen de 2.

5. Raamfolie Voorbeelden Glas-in-lood

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van glas-in-lood raamfolie. Die wij voor klanten hebben gemaakt.

6. Raamfolie Voorbeelden Glas-in-lood

Hieronder ziet u 8 foto’s van klassieke glas-in-lood raamfolie geprint op transparante raamfolie.

7. Raamfolie Voorbeelden Glas-in-lood

Hieronder ziet u 8 foto’s van moderne glas-in-lood raamfolie geprint op full colour glasfolie/raamfolie.

8. Raamfolie Voorbeeld Kantoor

Hieronder staan een voorbeeld van gesneden raamfolie voor kantoor om inkijk te beperken. Raamfolie kantoor kan in vele vormen voor u worden ontworpen en aangedracht.

  • glasfolie, kantoor, bies, tegen inkijk, raamfolie
  • glasfolie, kantoor, bies, tegen inkijk, raamfolie
  • glasfolie, kantoor, bies, tegen inkijk, raamfolie

9. Raamfolie Voorbeeld Bedrijfslogo

Hieronder staan vier voorbeelden van bedrijfslogo’s op raamfolie. U kunt deze voorbeelden gebruiken ter inspiratie van uw eigen ontwerp raamfolie bedrijfslogo. Op het meest rechter voorbeeld ziet u vier voorbeelden. De bovenste twee zijn van gesneden raamfolie met bedrijfslogo. 1 met kader 1 zonder. De onderste twee van bedrukte glasfolie. Waarvan 1 met een gesneden kader. Op het een na linkse voorbeeld ziet u een raamfolie met bedrijfslogo. Op het een na rechtse voorbeeld ziet u een raamfolie met bedrijfslogo. Op het meest rechter voorbeeld ziet u een raamfolie bedrijfslogo ontwerp in diverse uitvoeringen.

10. Raamfolie Voorbeeld Voordeur

Hieronder staan enkele voorbeelden van glasfolie voor uw voordeur die u ter inspiratie kunt gebruiken voor uw eigen ontwerp glasfolie voordeur. U kunt vele verschillende objecten toevoegen aan uw eigen glasfolie voordeur. Zoals huisnummer, naam, border, vogels, planten, natuur, namen, etc.. Hieronder staan enkele voorbeelden van gesneden glasfolie voordeur.

Op het meest linker voorbeeld hieronder ziet u 2 voorbeelden van een gesneden glasfolie voordeur met huisnummer, naam en border. Op het een na linker voorbeeld ziet u een aantal voorbeelden van zowel gesneden als geprinte raamfolie voordeur met huisnummer, vogels en border. Op het een na rechter voorbeeld ziet u 2 voorbeelden van gesneden glasfolie voor de voordeur met naam. huisnummer, straatnaam en kader. Op het meest rechter voorbeeld ziet nu een glasfolie ontwerp voor de voordeur met naam.