cirkels, gedeeltelijke privacy, glazen wand, kantoor, rondjes, stippen, dots, (1) gesneden raamfolie op maat2022-11-08T16:39:24+00:00

Project Description

cirkels, gedeeltelijke privacy, glazen wand, kantoor, rondjes, stippen, dots

cirkels, gedeeltelijke privacy, glazen wand, kantoor, rondjes, stippen, dots, (1) gesneden raamfolie op maat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rondjes, stippen, dots, (1) gesneden raamfolie op maat, cirkels, gedeeltelijke privacy, glazen wand, kantoor,

Opzoek naar uw eigen unieke ontwerp, op maat, vorm gesneden uit glasfolie? Neem dan contact met ons op via de e-mail met uw raamfolie ontwerpen. Zie de aanleverspecificaties. Heeft u een ontwerp gezien wat u ook op maat wilt hebben? Stuur het voorbeeld door met de afmetingen en uw wensen.

De glasfolie is van professionele kwaliteit en heeft een lange levensduur. Weinig inkijk (veel privacy) of juist veel doorkijk. Wel of geen licht blokkeren. Alles is mogelijk. Raamfolie/glasfolie kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Anti-inkijk en/of reclame en naamgevingsdoeleinden. Daar waar de folie is weggesneden kunt u door het glas kijken. Waar de gematteerde folie niet is weggesneden geeft het privacy. De lichtdoorlatendheid van dit materiaal is dus hoog, terwijl het tevens gehele privacy geeft. Dus voor zowel privé als voor zakelijke doeleinden te gebruiken. Voor een overzicht van de verschillende soorten raamfolie, zie overzicht raamfolie. Niet elk materiaal is geschikt, voor elk ontwerp.

Voor montage/installatie van de raamfolie zie onze online instructies en video’s. De glasfolie (gematteerde raamfolie) kan ook gebruikt worden om de intensiteit van het directe zonlicht te verminderen, door het binnenkomende licht verder te verspreiden. Waardoor de zon zelf een stuk minder fel wordt, en veel minder scherp in uw ogen schijnt. Zonder dat het binnen veel donkerder wordt (dus de folie houdt weinig binnenkomend zonlicht tegen). De glasfolie is geschikt voor HR++ glas. En kan na montage/installatie goed worden verwijderd, eerst goed warm maken.

De glasfolie is er ook in als rechthoekige statische glasfolie waar uw ontwerp op gedrukt kan worden in elke (CMYK) kleur.