Glasfolie bedrukt, WR02, hoge bies glasfolie, kantoor, veel privacy, geen inkijk, lichtdoorlatend, eigen ontwerp2024-04-18T14:35:54+00:00

Project Description

glasfolie bedrukt, WR02, hoge bies glasfolie, kantoor, veel privacy, geen inkijk, lichtdoorlatend, eigen ontwerp

glasfolie bedrukt, WR02, hoge bies glasfolie, kantoor, veel privacy, geen inkijk, lichtdoorlatend, eigen ontwerp

Glasfolie bedrukt, WR02, hoge bies glasfolie, kantoor, veel privacy, geen inkijk, lichtdoorlatend, eigen ontwerp

Glasfolie op maat met uw eigen ontwerp, foto of patroon. Het is allemaal mogelijk op WindowDeco. Selecteer het gewenste raamfolie type en ontwerp uw eigen raamfolie ontwerp online. Of upload uw bestaande ontwerpen. Ontwerp zelf uw eigen unieke gepersonaliseerde bedrukte glasfolie die exact bij uw wensen past. Voor grotere raamfolie projecten kunt u ons het beste e-mailen. Wij kunnen de glasfolie ook voor u inmeten, ontwerpen en monteren indien gewenst (tegen extra kosten).

De glasfolie kan met uw eigen afbeeldingen, foto’s, ontwerpen, logo’s en patronen worden bedrukt. Voor montage buiten, langer dan 2 jaar, adviseren wij om de bedrukking/raamfolie/glasfolie te lamineren, neem hiervoor met ons contact op. Zorg voor voldoende licht achter de bedrukte glasfolie zodat deze de bedrukking in donkerder/somberder wordt. Zeker in de avond is de bedrukte glasfolie goed van achter te verlichten en kunt u de glazenwand in een lichtwand veranderen. De bedrukte glasfolie kan ook gebruikt worden om de intensiteit van het zonlicht te verminderen, door het binnenkomende zonlicht meer te verspreiden. Waardoor wordt zonlicht minder fel en schijnt de zon minder in uw ogen. Zonder dat het binnen veel donkerder wordt (zonder dat er veel licht wordt tegengehouden).

De bedrukte glasfolie is van hoge professionele kwaliteit en geeft een mooi gezandstraald effect. Glasfolie geeft volledige privacy, het is dus anti-inkijk, maar het materiaal laat toch zoveel mogelijk licht door. Uw bedrukte glasfolie is geschikt voor montage op HR glas (+, ++, +++). Door de luchtkanalen in de lijmlaag is de glasfolie makkelijk zelf te monteren zonder dat er bellen en blazen ontstaan. Voor informatie en informatieve instructiefilms voor de montage van uw glasfolie, kunt u hier terecht. De glasfolie is natuurlijk altijd goed te verwijderen van het glas, zonder het glas te beschadigen. Zie verwijderen raamfolie/glasfolie.

De bedrukte glasfolie is in bijna elke afmeting en vorm verkrijgbaar met het door u gewenste ontwerp. Van een foto met een bos verdeeld over meerdere ramen voor op een terras, tot een vorm gesneden logo voor op de kantoordeur. Ontwerp het zelf op WindowDeco. Wilt u met uw eigen ontwerpsoftware aan de slag? Bekijk dan de aanleverspecificaties voordat u aan de slag gaat. Vraag? Stuur ons een e-mail.