Glasfolie bedrukt, WR02, raamfolie, deur, deuren, tegen inkijk, geen doorklijk, raamfolie met poppetjes, school2024-05-06T14:27:57+00:00

Project Description

glasfolie bedrukt, WR02, raamfolie, deur, deuren, tegen inkijk, geen doorklijk, raamfolie met poppetjes, school

glasfolie bedrukt, WR02, raamfolie, deur, deuren, tegen inkijk, geen doorklijk, raamfolie met poppetjes, school

Glasfolie bedrukt, WR02, raamfolie, deur, deuren, tegen inkijk, geen doorklijk, raamfolie met poppetjes, school

Op de foto hierboven ziet u een tweetal prints op glasfolie op deuren om inkijk / doorkijk tegen te gaan. Glasfolie ontwerpen kunnen zowel als rechthoekige (biezen) glasfolie, of vorm gesneden glasfolie worden geleverd. Voor vorm gesneden glasfolie (niet-rechthoekige) ontwerpen neem contact met ons op via de e-mail, voor niet rechthoekige raamfolie ontwerpen. Ook voor gelamineerde glasfolie voor permanente buitenmontage, neem contact met ons op via de e-mail. Lamineren zorg voor extra bescherming tegen UV, krassen en chemicalien.

Voor weggesneden / uitgesneden glasfolie ontwerpen, kunt u terecht bij de gesneden glasfolie. Wilt u in tegenstelling tot de glasfolie wel door het ontwerp heen kunnen kijken? Dan bent u opzoek naar de transparante raamfolie. Wilt u geen lijmlaag dan kunt u terecht bij de statisch hechtende transparante raamfolie.

Gebruik onze online raamfolie ontwerper om zelf uw eigen glasfolie te ontwerpen of upload uw bestaande ontwerp. Upload uw eigen foto/afbeelding voor de bedrukking op de glasfolie of selecteer er één uit ons bestand. Ziet u niet de foto er tussen staan die u zoekt? Neem dan contact met ons op en e-mail ons uw wensen.

Voor de aanleverspecificaties zie deze webpagina. Wilt u met uw eigen ontwerp software aan de slag om een glasfolie ontwerp te maken? Dan kunt u bijvoorbeeld de volgende open source software gebruiken InkscapeKrita en/of GIMP. Of een commercieel pakket als Adobe.

De full colour bedrukte glasfolie heeft een witte gematteerde kleur om er voor te zorgen dat de bedrukking van uw ontwerp zo identiek mogelijk is qua kleur aan beide kanten van het materiaal/glas/raam. Het ontwerp is dus goed aan beide kanten van het raam zichtbaar. De glasfolie is lichtdoorlatend maar niet doorkijkbaar. De glasfolie geeft dus volledige privacy (anti-inkijk / geen doorkijk). En kan van achter worden verlicht, zo kunt u de glasfolie print in een lichtwand veranderen. Tevens maakt de glasfolie zonlicht minder fel door dit verder te verspreiden.

De glasfolie is van hoge professionele kwaliteit en is weer- en waterbestendig. Bent u opzoek naar een ander soort raamfolie kijk dan hier, voor het overzicht aan de soorten raamfolie die beschikbaar zijn.

De bedrukte glasfolie is geschikt voor montage op HR (+, ++, +++) glas. Door de luchtkanalen in de lijmlaag kunt u de glasfolie makkelijk zelf monteren. Gebruik minstens 2 handige mensen voor de glasfolie montage. Lees onze handige tips en tricks, instructies en bekijk de informatieve instructievideo. De glasfolie kan natuurlijk altijd worden verwijderd zonder het glas te beschadigen.

Wilt u glasfolie zonder een lijmlaag dan kunt u terecht bij de statisch hechtende glasfolie.