Glasfolie bedrukt, WR02, raamfolie, douche2024-04-19T16:04:00+00:00

Project Description

glasfolie bedrukt, WR02, raamfolie, douche

glasfolie bedrukt, WR02, raamfolie, douche

Glasfolie bedrukt, WR02, raamfolie, douche

Glasfolie met uw eigen ontwerp bedrukt. De bedrukte glasfolie worden gedrukt/geprint met 8-kleuren printers voor het grootste kleurengamma. Zodat uw ontwerpen maximaal tot hun recht komen. Ontwerp uw eigen bedrukte glasfolie op maat hier. De bedrukking is aan beide kanten van het materiaal/glas zichtbaar. Upload uw eigen ontwerp in de online glasfolie ontwerper of gebruik de online ontwerper om uw glasfolie te ontwerpen. Alles is mogelijk van een glas-in-lood ontwerp tot een ontwerp met uw bedrijfsnaam en bedrijfslogo. Tot een ontwerp met familiefoto’s voor in de keuken.

De bedrukte glasfolie/raamfolie heeft geen doorkijk, geeft dus gehele privacy, dus anti-inkijk/anti-doorkijk. Terwijl het materiaal het (zon)licht doorlaat, daardoor wordt het binnen achter de glasfolie niet al te veel donkerder en kan de glasfolie in de avond van binnenuit worden verlicht. De glasfolie ramen worden dan een lichtwand. Wilt u niet dat uw ontwerp wordt geprint / gedrukt op de glasfolie, dan is er de mogelijkheid om uw ontwerp weg te snijden uit de glasfolie. Selecteer hiervoor de WR01 Gesneden Glasfolie.

Online kunt u uw rechthoekige raamfolies ontwerpen. Selecteer het gewenste raamfolie soort/materiaal en ontwerp uw eigen unieke raamfolie op maat. Voor vorm gesneden (niet rechthoekige) ontwerpen neem contact met ons op via de e-mail. Bijna elke vorm is mogelijk. rond, ovaal, boom, uw logo, noem maar op. Stuur ons uw wensen, ideeën, afmetingen en bestanden. Ook voor ontwerpen verdeeld over vele ramen/raampartijen voor op kantoor, in de kerk of uw balkon/dakterras, adviseren we om contact met ons op te nemen via de e-mail. Voor bedrukte raamfolie buiten gebruik adviseren we om de glasfolie te lamineren, bij langer dan 2 jaar buitengebruik. Neem hiervoor met ons contact op.

Wilt u met uw eigen ontwerp software aan de slag? Adobe, Inkscape, Krita en/of GIMP. Lees dan eerst de aanleverspecificaties.