Glasfolie met maatwerk patroon voor vergaderruimte / conference room, rond, vierkant, (1) gesneden raamfolie op maat2022-11-09T11:29:47+00:00

Project Description

Glasfolie met maatwerk patroon voor vergaderruimte / conference room, rond, vierkant

Glasfolie met maatwerk patroon voor vergaderruimte / conference room, rond, vierkant, (1) gesneden raamfolie op maat

Glasfolie met maatwerk patroon voor vergaderruimte / conference room, rond, vierkant, (1) gesneden raamfolie op maat

Opzoek naar uw eigen unieke ontwerp, op maat, vorm gesneden uit glasfolie? Neem dan contact met ons op via de e-mail met uw raamfolie ontwerpen. Zie de aanleverspecificaties.

De glasfolie is van professionele kwaliteit en heeft een lange levensduur. Weinig inkijk (veel privacy) of juist veel doorkijk. Wel of geen licht blokkeren. Alles is mogelijk. Raamfolie/glasfolie kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Anti-inkijk en/of reclame en naamgevingsdoeleinden. Daar waar de folie is weggesneden kunt u door het glas kijken. Waar de gematteerde folie niet is weggesneden geeft het privacy.

De lichtdoorlatendheid van dit materiaal is dus hoog, terwijl het tevens gehele privacy geeft. Dus voor zowel privé (anti-inkijk/privacy voor voordeur, badkamer, woonkamer, etc.) als voor zakelijke doeleinden te gebruiken (reclame op ramen, minder inkijk in de vergaderruimte). Voor een overzicht van de verschillende soorten raamfolie, zie overzicht raamfolie. Niet elk materiaal is geschikt, voor elk ontwerp.

De glasfolie (gematteerde raamfolie) kan ook gebruikt worden om de intensiteit van het directe zonlicht te verminderen, door het binnenkomende licht verder te verspreiden. Waardoor de zon zelf een stuk minder fel wordt, en veel minder scherp in uw ogen schijnt. Zonder dat het binnen veel donkerder wordt (dus de folie houdt weinig binnenkomend zonlicht tegen).

Glasfolie op maat zelf ontwerpen

U kunt uw eigen gesneden glasfolie online ontwerpen met onze online ontwerper. Voeg makkelijk en snel uw eigen unieke teksten, (bedrijfs-)logo’s, huisstijl elementen, quotes, huisnummer, kaders (borders), reclame uitingen, product informatie en andere objecten toe aan uw eigen unieke glasfolie ontwerp. Wilt u uw ontwerp gedrukte hebben op de glasfolie? Dat is ook mogelijk, dan gaat u naar de bedrukte glasfolie.

Heeft u een ontwerp gezien wat u ook op maat wilt hebben? Stuur het voorbeeld door met de afmetingen en uw wensen naar ons e-mail adres. Ook voor niet rechthoekige glasfolie, bijvoorbeeld in de vorm van uw logo, naam, cirkel, etc.. verzoeken wij u ook om direct met ons contact op te nemen via de e-mail.

Wilt u het gehele raam beplakken meet dan het glas op. Vervolgens trekt u van de breedte en hoogte, 10mm (1cm) af. Waardoor de glasfolie ‘zwevend’ in het raam komt. U heeft dan rondom 5mm ruimte/speling tussen de glasfolie en het kozijn. Hierdoor is de glasfolie makkelijk zelf te monteren en kan de glasfolie zijn warmte kwijt.

Glasfolie monteren/installeren

Voor montage/installatie van de raamfolie zie onze online instructies en video’s. Door de hoge kwaliteit en unieke bubble-free eigenschappen van het materiaal is de glasfolie (gematteerde raamfolie) makkelijk zelf te monteren/installeren. Door de luchtkanaaltjes in de lijmlaag is deze makkelijk zelf te plakken, zonder bellen en blazen.

Door de hoge kwaliteit buiten kwaliteit van de glasfilm is de  ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer (niet binnen in een douche monteren).

De glasfolie is geschikt voor HR++ glas. Plak de glasfolie enkel op normaal vlak en glad glas. En kan na montage/installatie goed worden verwijderd, eerst goed warm maken.

De glasfolie is er ook in als rechthoekige statische glasfolie waar uw ontwerp op gedrukt kan worden in elke (CMYK) kleur. Wilt u een combinatie van bedrukte en vorm gesneden glasfolie? Neem dan contact met ons op via de e-mail.