Glasfolie met random dost / cirkels / rondjes /stippen, (1) gesneden raamfolie op maat2022-11-08T17:33:11+00:00

Project Description

Glasfolie met random dost / cirkels / rondjes /stippen

Glasfolie met random dost / cirkels / rondjes /stippen, (1) gesneden raamfolie op maat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glasfolie met random dost / cirkels / rondjes /stippen, (1) gesneden raamfolie op maat

Opzoek naar uw eigen unieke ontwerp, op maat, vorm gesneden uit glasfolie? Neem dan contact met ons op via de e-mail met uw raamfolie ontwerpen. Zie de aanleverspecificaties. Heeft u een ontwerp gezien wat u ook op maat wilt hebben? Stuur het voorbeeld door met de afmetingen en uw wensen.

De glasfolie is van professionele kwaliteit en heeft een lange levensduur. Weinig inkijk (veel privacy) of juist veel doorkijk. Wel of geen licht blokkeren. Alles is mogelijk. Raamfolie/glasfolie kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Anti-inkijk en/of reclame en naamgevingsdoeleinden. Daar waar de folie is weggesneden kunt u door het glas kijken. Waar de gematteerde folie niet is weggesneden geeft het privacy.

De lichtdoorlatendheid van dit materiaal is dus hoog, terwijl het tevens gehele privacy geeft. Dus voor zowel privé als voor zakelijke doeleinden te gebruiken. Voor een overzicht van de verschillende soorten raamfolie, zie overzicht raamfolie. Niet elk materiaal is geschikt, voor elk ontwerp.

De glasfolie (gematteerde raamfolie) kan ook gebruikt worden om de intensiteit van het directe zonlicht te verminderen, door het binnenkomende licht verder te verspreiden. Waardoor de zon zelf een stuk minder fel wordt, en veel minder scherp in uw ogen schijnt. Zonder dat het binnen veel donkerder wordt (dus de folie houdt weinig binnenkomend zonlicht tegen).

Voor montage/installatie van de raamfolie zie onze online instructies en video’s. Door de hoge kwaliteit en unieke bubble-free eigenschappen van het materiaal is de glasfolie (gematteerde raamfolie) makkelijk zelf te monteren/installeren. Door de luchtkanaaltjes in de lijmlaag is deze makkelijk zelf te plakken, zonder bellen en blazen.

De glasfolie is geschikt voor HR++ glas. Plak de glasfolie enkel op normaal vlak en glad glas. En kan na montage/installatie goed worden verwijderd, eerst goed warm maken.

De glasfolie is er ook in als rechthoekige statische glasfolie waar uw ontwerp op gedrukt kan worden in elke (CMYK) kleur.