Kantoor, met streep, raamfolie, glasfolie, anti inkijk, windowdeco2020-03-25T16:34:10+00:00

Project Description

Kantoor, met streep, raamfolie, glasfolie, anti inkijk, windowdeco

Kantoor, met streep, raamfolie, glasfolie, anti inkijk, windowdeco

Kantoor, met streep, raamfolie, glasfolie, anti inkijk, windowdeco

Door ramen geheel of gedeeltelijk te voorzien van glasfolie/raamfolie kunt u het gewenste niveau van privacy bereiken dat u zoekt. U kunt de doorkijk zoveel blokkeren als u zelf wilt zonder dat dit veel ten koste gaat van het binnenkomende zonlicht. De lichtdoorlatendheid van dit materiaal is dus hoog, terwijl het tevens gehele privacy geeft (waar het glasfolie niet is weggesneden). Ideaal voor zowel uw kantoor, winkel als voordeur.

De glasfolie geeft anti-inkijk zonder veel licht te blokkeren. De glasfolie is water en weerbestendig voor een extra lange levensduur. Bent u opzoek naar een ander soort raamfolie, zie hier het overzicht van de soorten raamfolie. Naast gesneden raamfolie/glasfolie leveren wij ook bedrukte raamfolie/glasfolie of een combinatie van de twee. Voor vorm gesneden raamfolies neem contact met ons op via de e-mail.

De raamfolie/glasfolie kan ook gebruikt worden om de intensiteit van direct zonlicht te verminderen door het binnenkomende zonlicht verder te verspreiden. Waardoor het zonlicht zelf een stuk minder fel wordt, en de zon veel minder scherp in uw ogen schijnt.

Glasfolie ontwerpen

Uw eigen unieke raamfolie met uw eigen logo en/of ontwerp. Uw eigen ontwerp glasfolie uploaden of online ontwerpen doet u hier makkelijk en snel met onze online ontwerper. U kunt uw logo logo, huisstijl, strepen, patronen motieven, naam, huisnummer, adres, telefoonnummer, etc. toevoegen aan uw eigen unieke raamfolie ontwerp. Heeft u al een ontwerp en/of wilt/kunt u het niet zelf doen dan kunt u uw wensen, bestanden en ontwerp/logo te samen met uw afmetingen door e-mailen naar ons.

Indien gewenst kunnen wij het gehele glasfolieproject voor u begeleiden. Van inmeten, ontwerpen, fabriceren tot montage van de glasfolie. Wij leveren raamfolie van klein tot groot. Voor zowel bedrijven als particulieren.

Glasfolie monteren

Bekijk onze uitgebreide montage informatie en video’s. Voor het snel en makkelijk zelf monteren zonder bellen of blazen van de bubble-free glasfolie (raamfolie met lucht kanaaltjes). Bij de montage van de bubble free glasfolie gebruikt u geen water. De gesneden en bedrukte full colour glasfolie/raamfolie kunnen zonder problemen op HR++ glas worden gemonteerd.

Zoekt u belettering voor op muren, gevels, auto’s etc., bijv. decals, muurstickers, muurteksten, signage of stickers? Ga dan naar PLAKhetzelf.