Raamfolie, deurstickers voor kantoor met gematteerde folie, maatwerk ontwerp, (1) gesneden raamfolie op maat2022-11-08T16:21:54+00:00

Project Description

Raamfolie, deurstickers voor kantoor met gematteerde folie, maatwerk ontwerp

Raamfolie, deurstickers voor kantoor met gematteerde folie, maatwerk ontwerp, (1) gesneden raamfolie op maat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raamfolie, deurstickers voor kantoor met Gematteerde folie, maatwerk ontwerp, (1) gesneden raamfolie op maat

Opzoek naar uw eigen unieke ontwerp, op maat, vorm gesneden uit glasfolie? Neem dan contact met ons op via de e-mail met uw raamfolie ontwerpen. Zie de aanleverspecificaties. Heeft u een ontwerp gezien wat u ook op maat wilt hebben? Stuur het voorbeeld door met de afmetingen en uw wensen.

Weinig inkijk (veel privacy) of juist veel doorkijk. Wel of geen licht blokkeren. Alles is mogelijk. Raamfolie/glasfolie kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Anti-inkijk en/of reclame en naamgevingsdoeleinden. Daar waar de folie is weggesneden kunt u door het glas kijken. Waar de gematteerde folie niet is weggesneden geeft het privacy. Dus voor zowel privé als voor zakelijke doeleinden te gebruiken. Voor een overzicht van de verschillende soorten raamfolie, zie overzicht raamfolie. Niet elk materiaal is geschikt, voor elk ontwerp.

Voor montage/installatie van de raamfolie zie onze online instructies en video’s. Glasfolie maakt de zon ook minder fel en is dus zonwerend, maar blokkeert wel weinig licht. De glasfolie is geschikt voor HR++ glas. En kan na montage/installatie goed worden verwijderd, eerst goed warm maken.