Statische glasfolie, achterkant2022-06-15T20:24:56+00:00

Project Description

Statische glasfolie, achterkant

Statische glasfolie, achterkant

Statische glasfolie, achterkant

In deze foto ziet u de achterkant van het statische glasfolie materiaal.

Uw eigen statische glasfolie op maat naar eigen idee kunt u hier online ontwerpen. U kunt een kant en klaar ontwerp uploaden of uw ontwerp geheel online ontwerpen, al dan niet met zelf gemaakte elementen. Upload uw eigen ontwerp, logo, bedrijfsmotto, afbeeldingen, teksten, QR-codes, huisnummer, naam, straatnaam, etc. De statisch hechtende raamfolie is standaard rechthoekig. Zoekt u niet rechthoekige (vorm gesneden) statische glasfolie, neem dan contact met ons op via het contact formulier.

De statische glasfolie houdt weinig licht tegen maar geeft wel privacy (anti-inkijk). De bedrukking van de glasfolie is ook lichtdoorlatend. De bedrukking is aan beide kanten zichtbaar, aan 1 kant leesbaar aan de andere kant in spiegelbeeld. De voorkant van het materiaal is gestructureerd en plakt niet op glas. U plakt de achterkant van de statische glasfolie tegen het glas aan, deze kant wordt beschermd door een transparante folie, verwijder deze voor montage. Voor een mooie lichte uitstraling zorgt u voor voldoende licht achter het materiaal. Een donkere ruimte achter de glasfolie zorgt voor een donkere uitstraling.

Voor witte of transparante statisch hechtende raamfolie kunt u hier terecht. Transparante raamfolie is geschikt voor doorkijk en subtiele reclame. De witte statische raamfolie voor opvallende reclame. Voor een overzicht van de verschillende soorten raamfolie, klikt u op de link in deze zin.

Instructies voor de montage van statische glasfolie vindt u hier.

Project Details

Skills Needed: