Statische glasfolie, privacy, kleurenkaart CMYK, eigen ontwerp, op maat2022-06-15T20:29:41+00:00

Project Description

Statische glasfolie, privacy, kleurenkaart CMYK, eigen ontwerp, op maat

Statische glasfolie, privacy, kleurenkaart CMYK, eigen ontwerp, op maat

Statische glasfolie, privacy, kleurenkaart CMYK, eigen ontwerp, op maat

In deze foto ziet u de voorkant van het statische glasfolie materiaal. Hier ziet u de anti-inkijk kwaliteit van het materiaal.

Uw eigen statische glasfolie op maat naar eigen idee kunt u hier online ontwerpen. U kunt een kant en klaar ontwerp uploaden of uw ontwerp geheel online ontwerpen, al dan niet met zelf gemaakte elementen. Upload uw eigen ontwerp, afbeeldingen, teksten, QR-codes, huisnummer, naam, straatnaam, etc. De statisch hechtende raamfolie is standaard rechthoekig. Zoekt u niet rechthoekige (vorm gesneden) statische glasfolie, neem dan contact met ons op via het contact formulier.

De statische glasfolie houdt weinig licht tegen maar geeft wel privacy (anti-inkijk). De bedrukking van de glasfolie is ook lichtdoorlatend. De bedrukking is aan beide kanten zichtbaar, aan 1 kant leesbaar aan de andere kant in spiegelbeeld.

Voor witte of transparante statisch hechtende raamfolie kunt u hier terecht. Transparante raamfolie is geschikt voor doorkijk en subtiele reclame. De witte statische raamfolie voor opvallende reclame. Voor een overzicht van de verschillende soorten raamfolie, klikt u op de link in deze zin.

Instructies voor de montage van statische glasfolie vindt u hier.