Statische glasfolie, tov, witte en transparante raamfolie2022-06-15T20:27:04+00:00

Project Description

Statische glasfolie, tov, witte en transparante raamfolie

Statische glasfolie, tov, witte en transparante raamfolie

Statische glasfolie, tov, witte en transparante raamfolie

In deze foto ziet u de voorkant en achterkant van het materiaal. Transparante raamfolie (links) en witte raamfolie (midden) en statische glasfolie (rechts).

Uw eigen statische glasfolie op maat naar eigen idee kunt u hier online ontwerpen. U kunt een kant en klaar ontwerp uploaden of uw ontwerp geheel online ontwerpen, al dan niet met zelf gemaakte elementen. Upload uw eigen ontwerp, afbeeldingen, teksten, QR-codes, huisnummer, naam, straatnaam, etc. De statisch hechtende raamfolie is standaard rechthoekig. Zoekt u niet rechthoekige (vorm gesneden) statische glasfolie, neem dan contact met ons op via het contact formulier.

De statische glasfolie houdt weinig licht tegen maar geeft wel privacy (anti-inkijk). De bedrukking van de glasfolie is ook lichtdoorlatend. De bedrukking is aan beide kanten zichtbaar, aan 1 kant leesbaar aan de andere kant in spiegelbeeld.

Voor witte of transparante statisch hechtende raamfolie kunt u hier terecht. Transparante raamfolie is geschikt voor doorkijk en subtiele reclame. De witte statische raamfolie voor opvallende reclame. Voor een overzicht van de verschillende soorten raamfolie, klikt u op de link in deze zin.

Instructies voor de montage van statische glasfolie vindt u hier.

Project Details

Skills Needed: