Raamfolie online ontwerpen en bestellen

Raamfolie online ontwerpen en bestellen. Zelf uw raamfolie online bestellen en ontwerpen. U kunt uw raamfolie zelf ontwerpen (online of met uw eigen software) of door ons laten ontwerpen, tegen betaling. Op WindowDeco is het allemaal mogelijk. Bekijk de vele mogelijkheden op deze website.

Raamfolie onlinevoorbeelden

Hieronder staan 8 voorbeelden van een groep van een vier tal raamfolies voor op de deuren bij de ingang.

Bovenste rij. Van links naar rechts. Op het eerste voorbeeld ziet u dat bij de bovenste ramen er cirkels uit de raamfolie zijn gesneden, terwijl er op de onderste ramen full colour cirkels met bloemen zijn geprint. Op het tweede voorbeeld zijn er full colour teksten geprint op de bovenste ramen en op de onderste ramen foto’s geprint. Op het derde voorbeeld zijn er teksten en kaders uit de bovenste ramen gesneden en full colour foto’s gedrukt op de onderste ramen. Op het vierde en laatste voorbeeld zijn beide ramen bedrukt met full colour. De onder ramen met kleurrijke cirkels en de bovenste met een kleurrijke tekst en ronde foto met border.

Onderste rij. Van links naar rechts. Op het eerste voorbeeld ziet u ramen met full colour kaders/borders met op de onderste ramen een foto in het midden. Op het voorbeeld daarnaast ziet u gesneden borders en teksten. Op het derde voorbeeld zijn uit de bovenste ramen borders/kaders weggesneden en zijn de onderste ramen bedrukte met bloemen/foto’s. Op het laatste, en meest rechter, voorbeeld zijn er op de bovenste ramen bloemen gedrukt en op de onderste ramen is er een stuk groene natuur geprint.

U kunt al deze mogelijkheden gebruiken, ter inspiratie, bij het online ontwerpen van uw eigen raamfolie.

 

Wij werken zowel voor organisaties als particulieren. En verzenden wereldwijd. U kunt kiezen tussen 4 soorten raamfolie (raamstickers, glasfolie), te weten (1) gesneden raamfolie (ook wel bekend als glasfolie, graveerfolie, melkfolie, zandstraalfolie), (2) full colour raamfolie (bedrukte glasfolie), (3) transparante Raamfolie en (4) statisch hechtende raamfolie (zowel te bestellen in transparant als wit). Klik op 1 van de 4 afbeeldingen hieronder om uw eigen folie te gaan ontwerpen.

By |2017-06-14T18:15:23+00:00december 6th, 2014|Raamfolie|Reacties uitgeschakeld voor Raamfolie online ontwerpen en bestellen