Stickers voor ramen makkelijk zelf online ontwerpen en kopen2022-08-25T09:21:20+00:00

Stickers voor Ramen Ontwerpen en Kopen

Stickers zelf ontwerpen. Stickers zelf plakken. Het was nog nooit zo gemakkelijk om uw eigen raamstickers (full colour prints op wit vinyl) zelf te ontwerpen en aanbrengen. Zelf uw eigen unieke gepersonaliseerde stickers makkelijk en snel online ontwerpen en kopen. Stickers in vele soorten, vele maten en vormen. Ontwerp uw eigen stickers naar eigen smaak, huisstijl, interieur en/of architectuur. U doet het makkelijk en snel met onze online ontwerp software.

Door de bubble-free structuur van onze full colour raamstickers (prints op wit vinyl) zijn de stickers erg makkelijk zelf aan te brengen. Bekijk de vele informatieve instructie video’s op onze website bij plakinstructies. U kunt er voor kiezen om uw raamstickers te voorzien van een lamineerlaag wat de UV bestendigheid en krasbestendigheid verder vergroot. Ook is het nu mogelijk om de raamstickers in spiegelbeeld te bestellen voor montage aan de binnenkant van het raam. Wij kunnen het gehele raamsticker traject, van inmeten, ontwerpen, fabriceren en monteren, voor uw verzorgen (tegen betaling).

Vul hieronder, in de online ontwerper de gewenste maat van uw rechthoekige/vierkante sticker in, en u ziet gelijk de prijs (excl. korting en BTW). Als u gaat ontwerpen met de online ontwerper, dan raden wij u aan om dit op de PC/MAC te doen of op uw tablet in landschap stand. Zoekt u niet-rechthoekige stickers/raamstickers (cut-to-shape, vorm gesneden) en/of een groot aantal stuks (10+)? Neem dan via e-mail contact met ons op.  Vul de afmeting in millimeters in.

Bedragen zijn zonder korting en excl. BTW.
Afmeting
Breedte:
mm
Hoogte:
mm
Selecteer Materiaal
Price: $

Lees hieronder de informatie die u kunt gebruiken bij het ontwerpen, kopen en betalen van uw eigen raamsticker.

1. Stickers opmeten

 • Als u het raam/glas heeft opgemeten trekt u, van de breedte en hoogte, 10mm (1cm) er van af. Hierdoor komt de sticker ‘zwevend’ in het raam. U heeft dan rondom 5mm ruimte tussen de raamsticker en het kozijn. Wordt de sticker een stuk kleiner dan het glas dan hoeft u dat natuurlijk niet te doen.
 • Vul de afmeting in van de bedrukte raamsticker. Let goed op! Dat u de afmetingen van uw raamfolie in millimeters invult. Bijv. 500 mm bij 500 mm, en NIET 50 cm bij 50 cm. Maximale grootte 1300 x 3500 mm (of 3500x1300mm). Wilt u grotere stickers bestellen neem dan contact met ons op via de contactpagina. Dit kan niet via de online designer.
 • Materiaal. U kunt kiezen uit (1) een print op wit vinyl en (2) een print op wit vinyl voorzien van een laminaat voor extra kras en UV bescherming. Voor buitengebruik raden wij aan om uw raamfolie te lamineren. En (3) Spiegelbeeld stickers (print op wit vinyl).
 • Zoekt u niet rechthoekige/vierkante bedrukte glasfolie (glasfolie in vorm gesneden, bijvoorbeeld van een logo of boom) neem dan ook direct via de e-mail contact met ons op.

2. Raamstickers voor ramen bestellen

 • Nu met GRATIS Spatel bij uw bestelling zodat u makkelijk de raamsticker kunt aanwrijven. Wij berekenen €3,99 verzendkosten voor het verzenden van uw raamsticker. Verzenden gebeurt via PostNL.
 • Zowel particulieren als bedrijven kunnen via de online designer bestellen. Heeft u al uw ontwerpen al klaar en/of wilt u een groot aantal glasfolies bestellen, neem dan contact op met ons via e-mail of het contactformulier.
 • Zorg ervoor dat u een moderne webbrowser (Chrome, Safari, Firefox of Edge) gebruikt en dat dit een recente versie is. Zorg dat add-ons, extensions en plug-ins, zoals onder andere ad-block, ad-block-plus, ghostry, no-script, uitstaan. Gebruik ook geen proxies die bepaalde domains blokken.

3. Raamstickers zelf ontwerpen

 • Heeft u al een eigen ontwerp (bijvoorbeeld in .ai, .eps of .psd) neem dan direct contact met ons op via het contactformulier rechtsboven.
 • Wilt u met uw eigen software (bijvoorbeeld Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Coral DRAW of GIMP) aan de slag om zelf uw stickers voor uw ramen ontwerpen? Dan kunt u zelf het resultaat dus uploaden in (.jpg, .png) of eventueel doorsturen naar ons in (.ai, .eps of .psd).
 • U kunt uw eigen afbeeldingen (.jpg, .png) toevoegen aan het raamsticker ontwerp door deze te uploaden. Klik op “Ontwerp toevoegen” in de online design.

Hieronder staat een instructievideo van hoe u zelf uw eigen stickers voor op uw ramen kunt ontwerpen. Makkelijk en snel online met onze online ontwerp software. Bekijk de instructievideo in een volledig scherm, voor de beste kwaliteit (klik rechtsonder op “full screen” in het videovenster, om de video te vergroten).

4. Stickers voor ramen betalen

 • U kunt betalen via iDEAL, Bancontact/Mister Cash, PayPal, CreditCard of vooraf overboeken per bank. Na ontvangst van uw betaling nemen wij uw bestelling in productie. Vervolgens vindt verzending van uw sticker plaats na 2 à 5 werkdagen.
 • Bedragen in de designer zijn zonder korting en excl. BTW. In uw winkelmand ziet u deze bedragen wel staan.
 • Korting, 8% bij het bestellen van 2 producten, 15% bij 3 producten, 20% bij 4 producten, 23% korting bij 5 producten en 25% bij het bestellen van 6 of meer producten.
 • U kunt uw sticker bestelling betalen via iDEAL, Bancontact/Mister Cash, vooraf overboeken (alle 3 gratis, geen extra kosten), CreditCard (extra kosten 2,5%) of PayPal (extra kosten 3,5%).

5. Raamstickers materiaal informatie

 • De stickers voor uw ramen zijn water en weerbestendig.
 • Uw stickers kunnen gelamineerd worden voor extra UV en kras bescherming.
 • Materiaal houdt licht tegen, ongeveer 90%. Ramen worden dus geblindeerd door de raamstickers.
 • Achterkant van het materiaal is wit of grijs.
 • Deze stickers worden voornamelijk aan de voorkant/buitenkant van ramen gemonteerd voor maximale zichtbaarheid van uw bedrukking/reclame, overdag.
 • Materiaal blokkeert inkijk, geeft privacy, anti-inbraak.

3 varianten van stickers voor op uw ramen.

 1. Stickers zonder laminaat. Voor gebruik binnenin gebouwen. Voor buiten gebruik tot een paar jaar.
 2. Raamstickers voorzien laminaat. Voor langdurig buitengebruik. Voor gebruik in high-trafic areas. Waar extra bescherming tegen UV en krassen gewenst is.
 3. Spiegelbeeld sticker. Voor montage aan de binnenkant/achterkant van het raam (leesbaar zichtbaar andere kant van het glas).

6. Raamstickers aanbrengen

Hoe plak ik een sticker op een raam? Lees de instructies en bekijk de instructie video’s op onze plakinstructies webpagina. Zodat u makkelijk zelf uw eigen unieke gepersonaliseerde stickers kan aanbrengen zonder bellen en blazen.

Hoe plak ik mijn raamsticker/sticker? U ziet en leest het hieronder. Bekijk de instructievideo in een volledig scherm, voor de beste kwaliteit (klik rechtsonder op “full screen” in het videovenster, om de video te vergroten).

Sticker ontwerp zelf aanleveren

Heeft u al een eigen ontwerp gemaakt in bijvoorbeeld Adobe Illustrator, Corel CorelDraw of OpenSource pakket Inkscape. Neem dan direct contact met ons op via de contactpagina en voeg uw ontwerp als bijlage toe. Voor aanleverspecificaties zie deze LINK.

Diverse andere soorten raamfolie

Op WindowDeco kunt u naast raamstickers ook full colour en/of gesneden glasfolie bestellen. Op deze webpagina vindt u een overzicht van alle

Wilt u de raamstickers (full colour) in een andere vorm dan rechthoekig/vierkant stickers. Of een combinatie van gesneden en full colour (geprinte/bedrukte) stickers? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Bent op zoek naar muurstickers, muurteksten en/of stickers? Deze vindt u op onze PLAKhetZelf website.

Stickers Voorbeelden

Hieronder zie u een aantal voorbeelden van stickers voor op ramen. Al dan niet in vorm gesneden.